Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dnes pochovali uhorených mladíkov
Zdielať na

Dnes pochovali uhorených mladíkov

Plavecký Štvrtok sa dodnes spamätáva z obrovskej veľkonočnej tragédie, kedy pri autonehode zhoreli traja mladí muži. <b>VIDEO: Pohreb tragicky zosnulých</b>

Plavecký Štvrtok sa dodnes spamätáva z obrovskej veľkonočnej tragédie, keď pri autonehode zhoreli traja mladí muži. Pred pár dňami vyšetrovatelia postihnutým rodinám doručili výsledky DNA. Tie si konečne mohli svojich milovaných synov a bratov pochovať.

Lukáš, Maťo a Miško. Na Veľkú noc sa vracali domov z diskotéky v Kútoch. Netušili však, že ich životy ukončí jeden krutý náraz do stromu. Plavecký Štvrtok je dodnes zahalený v smútku a ani jedna tvár neostala bez sĺz.

Rodiny Maťa a Lukáša sa rozhodli pochovať kamarátov doslova na život a na smrť spolu a to všetko v sprievode tónov smutnej pesničky, ktorú pre nich zložil ich bratranec.

Miestny cintorín zaplavili obrovské kytice, i keď Maťova priateľka Ľubka si onedlho mohla niesť tú svadobnú. Namiesto svatby na ňu dopadla krutá realita.
Lukášova rodina najdlhšie odmietala uveriť, že v aute sedel práve Lukáš. Jeho staršia sestra ho mala ako vlastného syna.

No a brány miestneho cintorína sa opäť otvoria aj zajtra, keď bude pochovaný aj najmladší z troch obetí veľkonočnej tragédie, 17-ročný Lukáš.

Stopy krvi už dážď odplavil a život iných ľudí sa dostal do normálnych koľají.    Na osudnom strome, do ktorého auto narazilo, ale ostali tri krížiky, ktoré vyryl Maťov otec a v srdciach príbuzných doživotný smútok.

Viac uvidíte v dnešných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy