Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Na prokuratúre vypovedá údajný druhý útočník na Hedvigu
Zdielať na

Na prokuratúre vypovedá údajný druhý útočník na Hedvigu

Na výsluch na Generálnej prokuratúre v Bratislave dnes prišiel druhý z údajných útočníkov na Hedvigu M. <b>VIDEO: Zábery z prokuratúry</b>

Na výsluch na Generálnej prokuratúre v Bratislave dnes prišiel druhý z údajných útočníkov na Hedvigu M.

Počas čakania pred budovou sa pre médiá vyjadrovať nechcel, neodpovedal ani na otázku, či sa pozná s ďalším údajným útočníkom Romanom B., ktorý už na prokuratúre vypovedal.

Marcel G. nechcel, aby ho novinári snímali a zahnal sa aj po novinárke s kamerou a spýtal sa, či to novinárov ešte baví a surovo im vynadal. Na výsluch vošiel na prokuratúru krátko pred 8:00 ráno.

Ako uviedol Roman Kvasnica, obhajca Hedvigy M., obvinenej z krivej výpovede, na výsluchu ho zaujímala verzia výpovede z vyšetrovania, na ktorej nemal možnosť zúčastniť sa.

To, či tento svedok patrí medzi extrémistov, Kvasnica veľmi komentovať nechcel, pretože, ako tvrdí, nezaoberal sa tým. Neskôr nám prezradil, že svedok sa zaradil medzi takéto skupiny sám. 

Hedvigu M. podľa jej tvrdenia napadli 25. augusta 2006 v Nitre dvaja neznámi páchatelia. Policajný vyšetrovateľ 14. mája 2007 obvinil Hedvigu M. z krivej výpovede a z krivej prísahy.

Viac sa dozviete v dnešných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy