Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Darované Vianoce pokračujú. Zapája sa stále viac divákov
Zdielať na

Darované Vianoce pokračujú. Zapája sa stále viac divákov

BRATISLAVA / Určite poznáte ten pocit, keď sa dieťa z niečoho úprimne teší. Čo ale v prípade, keď rodičia nemajú ani na jedlo? Našťastie sa stále nájdu ľudia, ktorým osud iných nie je ľahostajný. Anonymný darca z Košíc s pomocou TV JOJ znovu obdaruje desiatky detí, ktoré to potrebujú.

Chlapček z chudobnej rodiny bol v hniezde záchrany iba chvíľu. Zvíťazila súdržnosť rodiny a tá sa po neho vrátila. Darované Vianoce boli nakoniec ich najkrajšie. Rodín s ťažkým osudom je však mnoho.

Ľudia, ktorí sa dopočuli o Darovaných Vianociach sa spontánne každý rok pridávali. Každý inak, a práve to je hlavná myšlienka aj tohtoročných Darovaných Vianoc. Veď v každom príbehu ide len a len o deti. 

Jojkárska dodávka sa po nákupe v Bratislave opäť vracia do Košíc. Tohtoročné Darované Vianoce budú mať deti zo všetkých kútov Slovenska. "Je k dispozícii aj mailova adresa darovanevianoce@joj.sk, kde nám naši diváci môžu napísať tip na chudobnú rodnu, chudobné deti, ktoré žijú vo veľkej chudobe," vyzýva reportér TV JOJ Jozef Kačmáry. 

Projekt oceňuje aj generálny riaditeľ. "Sme veľmi radi, že TV JOJ môže s pomocou anonymného darcu už štvrtý rok pomáhať deťom, ktoré majú šťastia v živote menej. Veríme, že sa pridajú ďalší naši diváci," povedal generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy