Polojasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Matke sú prednejší milenci než deti. Skončia v detskom domove
Zdielať na

Matke sú prednejší milenci než deti. Skončia v detskom domove

Prípad zanedbaných detí z opusteného a zničeného domu v Kláštore pod Znievom, na ktorý TV JOJ upozornila kompetentné úrady, sa dostal pred súd. Malý Jarko a Sebastián zrejme skončia v deckom domove, o ich sestričku sa postará teta. Matke sú jej deti úplne ľahostajné. Žiaľ, prednosť majú milenci.

Tu je dôkaz toho, že matke troch detí ide v prvom rade len o milencov, nie o potomkov. V telefonickom rozhovore, ktorý sme získali od anonymného zdroja to potvrdila niekoľkorát. "Vôbec neviem, kvôli čomu začal piť, ja sa tých detí vzdám... Všetkých troch," hovorí do telefónu matka.

Kurately vedeli, že o ne nemá záujem

Sebastiánko a Jarko. To sú chlapčekovia, ktorých sme našli bývať s ich matkou v schátralom dome pred necelým mesiacom. Do útrob starej chalupy sa nasťahovala s deti preto, aby mohla byť so svojimi kamarátmi a večne opitým frajerom. O prípad vážne zanedbaných deti, medzi cudzími alkoholikmi sa Martinská kuratela nestarala. Napriek tomu, že úrady vedeli, že ich matka o deti nemá reálny záujem.

Na podnet TV JOJ sa sociálka o deti začala intenzívne zaujímať. Proces na odobratie detí matke, ktorej sú ľahostajné, už rozbehol príslušný súd.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články