Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nadpozemský úkaz na fotke. Zľakli sa ho, volali políciu
Zdielať na

Nadpozemský úkaz na fotke. Zľakli sa ho, volali políciu

Dedinčania z obce Falkušovce v okrese Michalovce sú presvedčení, že sa im včera večer podarilo odfotografovať nadpozemský úkaz. Keď to uvideli, zľakli sa až tak veľmi, že zavolali políciu. Celá obec na čele so starostom teraz hľadá pre čudnú fotku racionálne vysvetlenie.

Jedna z rodín sa podvečer vybrala s deťmi sánkovať na kopček za dedinou. Chvíle zábavy si zvečnili aj fotoaparátom. Priamo na mieste sánkovačky si síce nič neobvyklé nevšimli. Keď si ale doma fotky stiahli do počítača, naďabili na jednu, ktorá sa úplne vymykala z normálu.

Deti a záhadný úkaz

Na fotografii s deťmi sa za nimi nachádzajú nevysvetliteľné svetelné efekty. Neprišlo im na um nič, čím by si záhadný úkaz vedeli vysvetliť, a tak v podozrení toho, že na mieste sa môže diať čosi nezvyčajné, zalarmovali políciu. Príslušníci si danú fotku prezreli a dve hliadky okamžite vyrazili na inkriminované miesto.

Policajti nič nenašli

Celú lokalitu preskúmali, nič neobvyklé tam ale nenašli a preto sa vrátil späť na obvodné oddelenie. Nakoniec sa ale zdá, že nejde o záhadu, ale o fotografiu, ktorá vznikla obráteným spôsobom. Svedčia o tom oporné body, ktoré sa na nej nachádzajú. Žrď plynového rozvodu a takisto aj odbočka cesty k neďalekej bytovke.

Rodina, ktorá fotku zhotovila, však akékoľvek iné dôkazy odmieta. Jej členovia tvrdia, že fotka bola zhotovená presne z toho uhla, ako popisujú. Podľa nich ide jednoznačne o jednu z nevysvetliteľných záhad.

Fotografia_Falkušovce_úkaz

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy