Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
UFO? Záhadný objekt nad Moskvou...
Zdielať na

UFO? Záhadný objekt nad Moskvou...

Víkendové udalosti v Moskve sa neniesli len v duchu povolebných protestov. Viacerí očití svedkovia tvrdia, že videli nad hlavami neidentifikovateľný lietajúci objekt. Ufológovia si preto teraz lámu hlavu nad tým, či šlo o špionážnu sondu alebo krajinu naozaj navštívila mimozemská civilizácia...

Na moskovskom námestí Bolotnaja sa v sobotu zišlo približne 25-tisíc ľudí. Protestujúcim sa nepáčili najmä výsledky nedávnych parlamentných volieb a víťazstvo Putinovej strany.

Ľudia vyliezli na stromy

Iných zase zaujal záhadný objekt na oblohe. Niektorí dokonca vyliezli na stromy, aby mali lepší výhľad. Objavilo sa aj amatérske video. Bohužiaľ nie je príliš kvalitné, takže sa nedá presne určiť tvar ani veľkosť snímaného objektu. Pripomínal helikoptéru a farebne svetielkoval. Je možné, že nemal motor...

Dve odlišné teórie

Denník Daily Mail požiadal o názor Michaela Cohana, odborníka na paranormálne javy. "NASA v súčasnosti pripustila, že mimozemšťania môžu monitorovať našu civilizáciu prostredníctvom sond bez posádky. Čo sa týka objektu nad Moskvou, je skutočne možné, že je to jedna z tých sond a že mimozemšťania sa zaujímajú o naše politické záležitosti," uviedol Cohen.

Ďalší expert na UFO, Stephen Hannard z britskej organizácie The Alien Disclosure Group so svojím kolegom nesúhlasí. Myslí si, že to bolo na diaľku riadené vznášadlo obsluhované ľuďmi. Podobné zariadenie bolo napríklad použité v novembri pri demonštráciách v poľskej Varšave.

UFO nad Moskvou, záhadný objekt, amatérsky záber

YouTube

Súvisiace články