Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická rodinná hádka! Muž (†56) z Bratislavy vypil kyselinu
Zdielať na

Tragická rodinná hádka! Muž (†56) z Bratislavy vypil kyselinu

Katastrofálne sa skončila hádka medzi manželmi v Bratislave. Nikoho z príbuzných, dokonca aj susedov by nikdy ani nenapadlo, že práve takto... Muž totiž svoju ženu podozrieval z nevery. Preto ju napadol, zbil, zviazal a vyhrážal sa jej, že ju poleje kyselinou chlorovodíkovou. Napokon ju sám vypil...

Pomsta s kyselinou

56-ročný Jozef obviňoval svoju manželku, 49-ročnú Evu z nevery. Chcel sa jej údajne pomstiť, tak ju udrel do tváre, ruky jej zviazal elastickým obväzom a povedal, že ak sa pohne, doláme jej ruky. Potom vedľa nej postavil kyselinu s tým, že sa chystá poliať jej tvár. Sám však kyselinu vypil.

Eva skončila v nemocnici s otrasom mozgu, dvojitou zlomeninou lícnej kosti a tržnými ranami. Jozef mal zase podľa lekárov minimálnu šancu na prežitie. "Stav pacienta, ktorého sme previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave, nebol zlučiteľný so životom. Pacientka je hospitalizovaná a jej stav je momentálne stabilný," informovala Lenka Skalická z Univerzitnej nemocnice.

Gamlberstvo a psychické problémy

"Bral som ich v rámci normálu. Len si všímam v poslednej dobe, často je v správach, že ľudia hovoria, že nebol problematický, že to bol v pohode človek a potom sa z takýchto ľudí vykľujú takéto prípady. Neviete, čo sa vnútri odohráva," povedal nám sused dvojice. Podľa našich informácií bola rodina veriaca. Spolu majú tri deti, najmladší syn má len asi 12 rokov.

Eva dokonca mala len jednu obličku, pretože druhú darovala sestre. Navonok pôsobili ako bežná rodina. Údajne však Jozef mal podľahnúť gamblerstvu a mal mať už dlhodobejšie psychické problémy.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy