Polojasno
14°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Opilecká hádka! Žena bodla svojho druha do hrude
Zdielať na

Opilecká hádka! Žena bodla svojho druha do hrude

S nožom zapichnutým v hrudi skončila hádka dvojice z Hanisky pri Prešove. Na mol opitá žena napadla a zranila svojho druha, s ktorým žila niekoľko rokov. Zraneného muža previezli záchranári do nemocnice. Jeho družka naopak skončila v rukách polície.

Hádky na dennom poriadku

Všetko sa to udialo večer za múrmi rodinného domu neďaleko Prešova. Druh a družka sa spolu zrejme pohádali. Podľa slov susedov to nebolo nič neobvyklé, krik a nadávky sa vraj z ich domu ozývali pravidelne. "On je notorický alkoholik, nadával jej, strašne. Hnusne jej nadával," hovoria. "Dalo sa to čakať."

Tentoraz však nechýbalo veľa a situácia sa mohla skončiť tragicky. Žena svojmu druhovi zabodla do hrude nôž s 10-centimetrovou čepeľou! Muž si podľa našich informácií sám telefonicky zavolal pomoc.

Muž mal namále...

Privolaní záchranári ho ihneď previezli do Prešovskej nemocnice. Muž mal obrovské šťastie a nôž nezasiahol životne dôležité orgány. Pri prevoze do nemocnice bol podľa našich informácií pri vedomí a komunikoval. Momentálne je mimo ohrozenia života.

Jeho družku s viac ako dva a pol promile alkoholu zadržali policajti. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články