Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krvavá hádka! Ján (35) bodol Jána (58) do stehna
Zdielať na

Krvavá hádka! Ján (35) bodol Jána (58) do stehna

Roztržka dvoch mužov sa v pondelok podvečer vo Zvolene skončila krvavo. Mladší z nich zaútočil ostrým nožom na staršieho Zvolenčana. 8-centimetrovou čepeľou ho bodol do stehna. Muž skončil v nemocnici...

Pohádali sa pred krčmou

Incident sa odohral pred krčmou rovno pred rodinnými domami v pomerne tichej lokalite Zvolena. Dvaja Jánovia sa zrejme pohádali, svoju rolu zohral aj alkohol. Tridsaťpäťročný muž vytiahol na 58-ročného Zvolenčana nôž a bodol ho ním rovno do ľavého stehna. "Predtým sa naťahovali, hádali, bili, potom ho pichol nožom," komentoval hádku jeden zo svedkov.

Svedkovia ihneď volali záchranárov, rana bola totiž približne 8 centimetrov hlboká a muž krvácal na chodníku. Opitý útočník ušiel s kamarátmi na aute, no o chvíľku ich už prenasledovali policajti. A chytili ho až v Detve.

Útočníka chytili policajti

Podozrivého útočníka predviedli na policajné oddelenie, hneď ho nevypočuli. Nafúkal totiž 2,4 promile. Noc tak strávil v policajnej cele, kde musel vytriezvieť. 

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a výtržníctvo. 58-ročný Ján je hospitalizovaný vo zvolenskej nemocnici a dnes ho čaká operácia. Po bodnutí nožom sa podľa lekárskej správy bude liečiť viac ako tri týždne.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy