Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
EXKLUZÍVNE: Košickí policajti zbalili zlodejov zlata na stanici
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Košickí policajti zbalili zlodejov zlata na stanici

Traja zlodeji vykradli zlatníctvo za bieleho dňa, v centre Starej Ľubovne. Toto zlatníctvo sa už po štvrtýkrát stalo terčom zlodejov. Za necelých šesť hodín už boli v rukách polície. Tá ich chytila pred košickou vlakovou stanicou.

Dvaja muži a jedna žena zaparkovali len približne dvadsať metrov od zlatníctva. Nezamaskovaní vošli dnu, pričom žena kontrolovala situáciu pred obchodom. Od predavačky si pýtali retiazky. Neskôr jeden z mužov rozbil sklenenú výplň so zlatými retiazkami.

Z predajne so šperkami odišli preč, akoby sa nič nestalo. Náhodný okoloidúci ich videl ako si sadali do auta, zapamätal si ŠPZ-ku a ohlásil ich na polícii.

Chytili ich v Košiciach

Necelých šesť hodín po krádeži trojicu lupičov chytili košickí policajti na železničnej stanici. Pohotovostná motorizovaná jednotka o nich vedela a všetko bolo dobre zorganizované.

Trio identifikoval svedok na stanici. Polícia u nich našla 1 600 €, ktoré zrejme pochádzajú z ukradnutých a predaných retiazok. Z Košíc trojicu páchateľov previezli naspäť do Starej Ľubovne, kde sa krádež odohrala.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy