Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
120-kilový zlodej spiderman! Útek cez balkón mu nevyšiel...
Zdielať na

120-kilový zlodej spiderman! Útek cez balkón mu nevyšiel...

Dvoch zlodejov vo vlastnom byte prekvapil 59-ročný muž z Nitry. A bol to zaujímavý pohľad - na mladého muža a tehotnú ženu. Vlamač na majiteľa bytu zaútočil. Potom sa zahral na spidermana, no ani šplhanie sa po balkónoch mu nepomohlo.

Majiteľ bytu sa vrátil domov z nákupu a čakalo ho nepríjemné prekvapenie. Hneď pri dverách si všimol, že má vylomený zámok. Sám o tom hovorí: "Otvoril som dvere, vošiel som do vnútra a vidím v obývačke - cigán s cigánkou." Jeho manželka dodáva: "Všetko bolo zo skríň vyhádzané, dosť vecí porozbíjaných. Postúpané, pošliapané!"

Nekradli, upratovali...

V obývačke sa práve dvojica veslo prehrabávala medzi vecami. Poriadne prekvapený bol nielen majiteľ bytu, ale aj zlodeji. Ich reakcia však  vyznieva  úsmevne. "Pýtam sa ich, že čo tu robíte?! A oni, že nič, že upratujeme," vraví majiteľ bytu.

Invalidný dôchodca sa odvážne rozhodol tehotnú zlodejku Milotu a jej komplica Borisa zadržať. V obývačke ich chcel zamknúť. Vlamač sa však na neho vrhol. "Ja som zatváral dvere, medzitým sme sa trhali mykali a kričal som na susedov - pomoc, pomoc!" Manželka ešte pridáva: "On bol ale pevnejší, vytláčal dvere a manžela s tými dverami zrazil."

120-kilový spiderman!

Krik začuli susedia a zavolali políciu. Pánovi Michalovi zlodeji doškriabali tvár, ale ženu sa mu podarilo zadržať. No a minimálne 120-kilogramový zlodej sa ukázal ako športovec. S vreckami plnými ukradnutého zlata vyliezol cez balkón o poschodie vyššie. Tam otvoril okno a susedom vošiel do bytu.  

Situáciu ako z filmu Spiderman opisuje manželka majiteľa bytu: "Prebehol po balkóne na piate poschodie a tam ho policajti chytili." Mužov zákona chváli aj 59-ročný invalidný dôchodca: "Boli tu hádam za dve minúty. Ďakujem tým policajtom, šikovne ich chytili, ozaj." A potešiteľná je pre okrádaných manželov ešte jedna vec: "Zlato u neho našli, takže sa mi to všetko vrátilo."

Boli hladní...

Po chvíli už PMJ-kari, ktorí ukážkovo rýchlo dvojicu zadržali, odvádzali "podarené" duo z paneláku s putami na rukách. A tu je ešte odpoveď minimálne 120-kilogramového Borisa na otázku, prečo kradli: "Boli sme hladní."

Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra: "Poverený policajt obvinil z prečinu krádeže a porušenia domovej slobody obidve osoby."

Policajti_páchateľ_putá

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy