Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nechutná pomsta! Muž vylial vedro plné fekálií na SBS-kára
Zdielať na

Nechutná pomsta! Muž vylial vedro plné fekálií na SBS-kára

Keď si ľudia škaredo nadávajú, vyslovia kadečo, ale zvyčajne to nemyslia doslova. Sú však aj onakvejšie výrazy a preto je nasledujúca reportáž nevhodná pre maloletých divákov. Škaredými slovami totiž zaútočil SBS-kár na istého pána z Brna, ktorého nechcel pustiť do obchodu so psíkom v taške. Ten sa rozhodol zobrať jeho slová vážne a tak sa do obchodu vrátil po vykonaní veľkej potreby s vedrom plným vlastných fekálií.

Hádka kvôli psovi a fekáliám

"Tomu pracovníkovi. prosím vás, vadilo, že som mal takúto malú batožinu a v nej uložené malé šteniatko," sťažuje sa pán Prima. Keďže vyzerá tak trochu ako bezdomovec, nikto z ochranky obchodnej pasáže sa s ním nechcel dohadovať o veľkosti psa, s ktorým chcel vstúpiť dnu a nekompromisne ho vyviedli von.

A tak vymyslel skutočne nechutnú odplatu. Naložil do kýbla vlastné fekálie a pracovníka ochranky nimi išiel poliať. "Namiešal fekálie ešte s kusami skla a išiel ich hodiť na člena ochranky," vysvetľuje brnenský policajný hovorca Pavel Šváb.

Mal som si nas**ť, tak som si nas**l

"Keď mi príslušník bezpečnostnej služby povedal, že si mám nas**ť, tak to povedal doslova a do písmena. Tak som si teda nas**l. A aby som ho presvedčil o tom, že som si teda nas**l, tak som to nas**né úmyselne doniesol na jeho pracovisko," dodáva pán Prima.

Policajné fotografie ukazujú miesto konfliktu krátko po útoku nespokojného zákazníka. Fekálnu kauzu rieši brnenská polícia ako výtržníctvo, v skrátenom konaní muža s najväčšou pravdepodobnosťou čaká pokuta a úhrada poplatkov za vyčistenie priestorov a uniformy SBS-kára...

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy