Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zlodej brutálne napadol starenku! Kabelku z nej odrezal
Zdielať na
Krimi

Zlodej brutálne napadol starenku! Kabelku z nej odrezal

Surovo zaútočil na bezbrannú dôchodkyňu. Reč je o neznámom mužovi, po ktorom teraz pátrajú policajti. Ten bez akýchkoľvek zábran napadol 79-ročnú ženu.

Na marcové popoludnie, keď k 79-ročnej pani Svatave pri známych troch vežiach na Bajkalskej ulici v Bratislave pristúpil neznámy muž, pani Svätava nezabudne. V ruke totiž držal kuchynský nôž.

Kabelku odrezal nožom

Muž pristúpil k bezbrannej dôchodkyni zozadu, keď vchádzala do vchodu, kde býva. Rýchlo sa jej snažil surovo strhnúť z pleca kabelku. "Následne jej nožom prerezal ramienko na kabelke, túto jej vytrhol a z miesta ušiel," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Ešte predtým sa však pani Svatava zo všetkých síl pred mužom bránila. Pritom jej však lupič, zrejme bez štipky charakteru, porezal ukazovák na ľavej ruke. Hlboká rana, ktorá si vyžiada viac ako sedemdňové liečenie, dôchodkyni začala krvácať a súboj s týmto zlodejom prehrala.

Polícia po zlodejovi pátra

Pani Svatava na tvár muža ľahko nezabudne. Obavy vystrašenej dôchodkyne síce tak skoro nezmiznú, policajti však po mužovi na pátrajú. Ak ste páchateľa na fotografii náhodou spoznali, kontaktujte  políciu. Aj vy sa tak môžete pričiniť, aby si za svoj skutok odpykal 12-ročný trest.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy