Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Mladí Bratislavčania nadávali policajtom do k*****v!
Zdielať na

Mladí Bratislavčania nadávali policajtom do k*****v!

Hluk, výtržnosti a vulgarizmy. Podobne to každý víkend vyzerá v Devínskej Novej Vsi. Ide pritom o mestskú časť, ktorá je známa najmä brutalitou Ľubomíra Harmana, ktorý strieľal na všetko, čo sa pohlo. Miestni však majú strach aj naďalej.

Problémová Novoveská ulica

Hlavným problémom je podľa domácich podnik na Novoveskej ulici . Práve ten vyhľadáva množstvo mladých ľudí, ktorých už opakovane riešila mestská aj štátna polícia. Nič ale nepomohlo a podgurážená mládež sa pustila aj do policajtov.

Rušno tam bolo aj neskoro v noci. A to aj napriek tomu, že podnik je oficiálne otvorený len do desiatej hodiny večer. Mladíci nadávali policajtom, padali aj vyhrážky. Takéto správanie však už má aj trestnoprávny rozmer.

Majiteľ podniku sa bráni

Majiteľ prevádzky sa bráni tým, že táto situácia bola ojedinelá a spúšťačom bol kontrolór. S tým ale nesúhlasí poškodené okolie, ktoré ochranu svojich osobnostných práv riešilo až na súde. Posledných 6 rokov sú totiž neustále konfrontovaní hrozným hlukom, vandalizmom a výtržníctvom.

Protistrana sa ale odvolala a vo veci ešte koná krajský súd. Ak rozsudok potvrdí, majiteľ prevádzky zaplatí poškodenej strane odškodné. Majiteľ spornej prevádzky tvrdí, že urobil maximum preto, aby hluk minimalizoval. Podľa starostu by mala viac konať polícia.

Vraj sa to stalo len raz

Dotyční mladí ľudia sa trestného činu dopúšťajú aj v inom smere. Zodpovedosť musia totiž niesť aj za hrubé neslušnosti, výtržníctvo a poškodzovanie cudzej veci. To sa tam má diať zo železnou pravidelnosťou.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy