Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO: Zdrogovaný motorkár šiel 170 km/h, spacifikovali ho až policajti
Zdielať na

VIDEO: Zdrogovaný motorkár šiel 170 km/h, spacifikovali ho až policajti

Zdroj: Reprofoto

PRAHA / Pražskí policajti mali plné ruky práce s motorkárom, ktorý pred nimi unikal. Český internetový portál idnes.cz píše, že miestami šiel rýchlejšie ako 170 kilometrov za hodinu. Zastavila ho až policajná zátarasa. Bol zdrogovaný a mal zákaz šoférovania.

Motorkára si všimli policajti vo štvrtok o polnoci na jednej z pražských ulíc. Keď chceli vodiča zastaviť a skontrolovať ho, začal pred nimi unikať. "Policajti začali motorkára prenasledovať ulicami Hlávkův most, Nábřeží Kapitána Jaroše, Komunardů, Dělnická až na Libeňský most," vyjadrila sa pre portál idnes.cz policajná hovorkyňa Iveta Martínková.

Spomalil pre zátarasu

Práve na Libeňskom moste sa jeho nebezpečná jazda skončila. Iná policajná hliadka tam totiž medzičasom vytvorila zátarasu. Motorkár tak musel zastaviť a policajti ho zadržali. 

"Zistili sme, že 31-ročný vodič má až do mája roku 2017 zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Následný test na drogy naviac v jeho tele preukázal prítomnosť pervitínu," dodala pre idnes.cz Martínková.

Hrozia mu dva roky

Mužovi nateraz hrozia dva roky väzenia. Policajti taktiež budú zisťovať, odkiaľ vzal motorku s cudzou registračnou značkou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy