Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Električka v Bratislave zrazila 13-ročného chlapca
Zdielať na
Krimi

Električka v Bratislave zrazila 13-ročného chlapca

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Vo štvrtok popoludní sa stala v Bratislave nehoda. K zrážke došlo na zastávke Švantnerova, do jazdnej dráhy električky s číslom 5 vošiel 13-ročný chlapec. Nehodu Televízii JOJ potvrdila krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Chlapec mal pri prechádzaní cez koľajnice spadnúť, následne ho električka zrazila. Chlapec skončil v nemocnici.

Polícia prijala oznámenie o nehode o 14:50. Podľa doterajších informácií vodič prechádzal s električkou číslo 5 v smere do Dúbravky. Na zastávke Švantnerova vošiel do koľajiska a dráhy električky 13-ročný chlapec.

"Následkom stretu s električkou utrpel 13-ročný chlapec zranenia, s ktorými bol privolanou službou RZP prevezený do jednej z bratislavských nemocníc," upresnila Lucia Mihalíková. 

Požitie alkoholických nápojov bolo u vodiča električky vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčené. "Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodala Mihalíková.

Hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel pre TV JOJ potvrdil, že 13-ročného chlapca previezli záchranári po nehode do nemocnice so zranením dolnej končatiny. Po zrážke s električkou bol pri vedomí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy