Recept šéfkuchára Massima. Mrkvová torta so syrovým krémom
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúcu mrkvovú tortu so syrovým krémom.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil mrkvovú tortu so syrovým krémom.
Na prípravu potrebujeme:
4x vajcia
240g kokosový olej
Štipka vanilky
10g prášok do pečiva
280g hladká múka
400g kryštálový cukor
Kávová lyžička škorice
Kávová lyžička muškátový orech
380g nastrúhana mrkva
60g hrozienka
Na prípravu krému potrebujeme:
400g ricotta
200g mascarpone
Kôra z jedného citrónu
100g maslo
100g práškový cukor
Celý postup nájdete vo videu: