Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo platí na mužov a čo na ženy? Umenie zvádzania...
Zdielať na

Čo platí na mužov a čo na ženy? Umenie zvádzania...

Nájsť si životného partnera nie je vôbec jednoduché. Existujú však na to isté postupy, dá sa povedať finty, ktoré možno označiť za umenie zvádzania. A dá sa to vraj naučiť.

Moderátor Novín o 12-ej Ján Mečiar privítal v štúdiu hosťa, ktorý sa zaoberá vzťahmi. Čo to o medziľudskej komunikácie prišiel porozprávať Marek zo školy zvádzania. Podľa jeho slov existujú triky, ktoré sa dajú naučiť. To najpodstatnejšie v umení zvádzania a pri zoznamovaní sa sú iné veci.

Poznajte svoju hodnotu

Pri zoznamovaní sú dôležité najmä tieto vlastnosti: sebadôvera, poznať vlastnú cenu, hodnotu, byť iniciatívni, nebáť sa, byť komunikatívny a sociálny.

Stále však platí, že žena chce byť dobývaná. Ženy očakávajú od mužov, aby ich lovili. Pri nadväzovaní nových známostí je zrejme najdôležitejšie, aby sme boli sami sebou.

Najčastejšie chyby mužov

Slováci ako národ sú veľmi konzervatívni a to sa prejavuje aj vo vzťahoch. Takí južania sú komunikatívnejší a iniciatívnejší. Slovenskí muži neoslovujú ženy, chýba im iniciatíva. Podľa Mareka je to na škodu - aj pre ženy, aj pre mužov. Jednou z najväčších chýb je to, že si chcú ženu kúpiť. 

Najčastejšie chyby žien

Ak muž príde za ženou a vzdá jej kompliment, mala by ho prijať pozitívne. Aj keď sa jej dotyčný nepáči. Stačí len príjemný úsmev. Obaja tak budú odchádzať spokojní. Muži by sa pri balení žien nemali vzdávať, pretože ženy stále testujú. 

Pozrite si zaujímavú debatu z Novín o 12-ej a dozviete sa o nadväzovaní známostí viac.

ISIFA

Súvisiace články