Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Záhadný svet dvojičiek. Plusy a mínusy ich života
Zdielať na

Záhadný svet dvojičiek. Plusy a mínusy ich života

Život dvojčiat býva zvláštny. Okrem toho, že sa na seba výrazne podobajú, vedia vycítiť, čo sa tomu druhému preháňa hlavou. A ani o vtipné situácie nemajú dvojčatá či trojčatá núdzu...

Na zreteli treba mať aj to, že dvojičky či trojičky zasiahnu do rodinného rozpočtu veľmi výrazným spôsobom. Výbavičku pre bábätko musia čerství rodičia kupovať hneď dvakrát. Či už je to cumlík, sedačka do auta či nové dupačky.

Kočík a dojčenie

Samotnou kapitolou je kúpa kočíka. Ročné dvojčatá totiž vážia so samotným kočíkom až 40 kilogramov. A nie každé zariadenie je vybavené na širší kočík, jednoducho úzkou bránou neprejde. 

Ešteže dojčiť môžete obe deti súčasne. Jednak je to zdravé a jednak sa na tom dá celkom slušne ušetriť. Samozrejme, nie každej mamičke to jej zdravotný stav dovoľuje. Dieťatko potrebuje mamičku spokojnú a oddýchnutú.

Rovnaké oblečenie?

A dostávame sa k ďalšej rade. Aby bola spokojná mamička aj dieťatko, treba si prácu okolo neho starostlivo rozdeliť. Pomôcť môže ocko, babka aj dedko. Mamička sa potom nestresuje kvôli neporiadku či strave. V obliekaní treba dodržiavať zlatú strednú cestu, aby dieťa neprišlo o individualitu. 

Aj v našej televízii máme niekoľko dvojičiek. Napríklad moderátora Paľa Michalku či moderátorku Danku Strculovú. Tá pochádza dokonca až z trojičiek. A čo-to nám o kurióznych situácich zo svojho života porozprávali.

Potrebujete poradiť? Kliknite si DVOJICKOVO.SK.

Bábätká_spolu_rozkošné foto

ISIFA

Súvisiace články