Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zadržaná Plačková: Užívala si takýto luxusný život
Zdielať na

Zadržaná Plačková: Užívala si takýto luxusný život

BRATISLAVA / V pondelok ráno (27.9.) zadržali slovenskú hviezdičku a influencerku Zuzanu Plačkovú aj s manželom Reném. Ona, rodáčka z Čadce, sa zviditeľnila v šou Hotel Paradise. Obaja si užívali luxus, ktorý si nemôže len tak niekto dovoliť. Najskôr mali kolekciu s oblečením Cocaine & Caviár, neskôr Plačková držala krok s trhom a predávala kolagén pod svojim menom, neskôr aj CBD.

Plačková mala v centre mesta aj kaviareň. Kvôli miestu, kde sa nachádzala, ju museli presťahovať. ​Zuzana Plačková má na instagrame 762 tisíc followerov. Po zadržaní jej sledovatelia pribúdajú. 

​Influencerka so svojim manželom sa objavili aj v reality show na televízii JOJ. Pilotný diel "Instaqueen" zachytával ich život v prepychu. Pozrite si VIDEO. 

​Plačková sa v posledných dňoch na Instagrame chválila výstavbou svojho domu. Ešte včera pridala instastories zo svojej záhrady, kde si stavala aj bazén vsadený do zeme, okolie zdobili palmy. Tento prepych pripomínal luxusné hotely, ktoré často navštevovala. Na verejnosti sa hovorilo aj o tom, že si nedávno v Dubaji kúpila byt. 

​Po zadržaní Plačkovej explodovali internety a sociálne siete. Výber toho najlepšieho nájdete TU: