Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Karlových Varoch zahviezdil film, na ktorom sa podieľala aj TV JOJ: Pripravte sa na komédiu Přes prsty
Zdielať na

V Karlových Varoch zahviezdil film, na ktorom sa podieľala aj TV JOJ: Pripravte sa na komédiu Přes prsty

KARLOVE VARY / Najväčší sviatok strieborného plátna v strednej Európe - filmový festival v Karlových Varoch, ide do finále. Okrem iného na ňom v piatok predstavili aj ukážky z novej komédie Přes prsty s hercami ako Jiří Langmajer či Jakub Prachař. Na jej vzniku sa podieľala aj televízia JOJ.

V hlavných úlohách plážový volejbal a hviezdy prvej veľkosti Langoš Jiří Langmajer alebo Jakub Prachař, a potom samé krásne volejbalistky. Prvé ukážky predstavili tvorcovia na pôde filmu Zaslíbené, na terase hotela Thermal v Karlových Varoch pri filmovom festivale. "Bolo veľmi príjemné pracovať s dvoma herečkami, ktoré sú mimochodom krásne a beach volleyball je všeobecne sexi. My sa tak nejak všetci prepletieme dohromady," povedal herec Jiří Langmajer. "Ja tu mám 20 sekundovú rolu. Ja ten film otvorím, a potom sa už nikdy neukážem," podotkol s úsmevom herec Jakub Prachař. 

Plážový volejbal, to nie je žiadny jednoduchý šport. Herci prechádzali špeciálnou prípravou. "Väčšinu scén sme hrali samé, no v niektorých máme aj dablérku," prezradila herečka  Denisa Nesvačilová. 

Zárukou kvality a potenciálneho úspechu sú kvalitní herci a tvorcovia filmu. Peter Kolečko, scenárista, ktorý stojí za seriálom Most, ktorý ste mohli vidieť na našich obrazovkách, tentokrát zasadol aj na režisérsku stoličku. "Je to romantická komédia o odpustení, troška o plážovom volejbale a ženskom priateľstve. Človek, ktorý robí v živote nejaké chyby, má dostať tú druhú šancu," vyjadril sa Petr Kolečko.  Na premiéru filmu Cez prsty sa budete môcť tešiť v českých a slovenských kinách najskôr 29. augusta. 

Pozrite si reportáž o seriály Most:

Súvisiace články