Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na bratislavskom autosalóne si môžete uletieť na najnovšej verzii lietajúceho auta
Zdielať na

Na bratislavskom autosalóne si môžete uletieť na najnovšej verzii lietajúceho auta

BRATISLAVA / Motoristi a priaznivci áut majú v týchto dňoch malý sviatok. A uletieť si môžu aj na najnovšej verzii slovenského lietajúceho auta. V Bratislave totiž otvorili autosalón a ten láka hneď na niekoľko "naj" prívlastkov. Nechýba najrýchlejšie, najdrahšie alebo k prírode najšetrnejšie SUV auto.

Autosalón tentoraz ponúka až 60 noviniek na štyroch kolesách. Viaceré autá smerovali do Bratislavy priamo z prestížneho ženevského autosalónu. Pozornosť púta lietajúce auto, ktoré nebolo doteraz na Slovensku verejne predstavené. "Či už je to prehliadka veteránov, testovacie jazdy, detský mini autosalón, nádherná výstava šliapacích autíčok, dámsky beauty kútik, kde sa dámy môžu nechať zadarmo nalíčiť, alebo mnohé iné aktivity, určite si každý príde na svoje," vymenovala hovorkyňa Incheba a.s. Martina Macková.

Jedným z trendov sú stále elektromobily. Tie predstavujú viaceré značky. Autosalón má hneď niekoľko NAJ prívlastkov. Nájdeme tu najväčšie a najdrahšie SUV na svete alebo aj to najrýchlejšie. Oddychovať sa dá aj na štyroch kolesách. Pred blížiacou sa dovolenkovou sezónou zaujmú aj čoraz viac obľúbené karavany a obytné vozidlá. Od luxusných až po tie viac praktické kúsky.

Súvisiace články