Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena sa zasnúbila s lustrom, nikto ju nechce oddať
Zdielať na

Žena sa zasnúbila s lustrom, nikto ju nechce oddať

Zdroj: Facebook

LEEDS / Britka Amanda Liberty je mimoriadne zvláštnou ženou. Trpí chorobou zvanou objektofília. Ide o sexuálnu deviáciu, ktorá sa prejavuje výraznou emocionálnou a často romantickou túžbou s cieľom naviazať vzťah s konkrétnym neživým objektom. Pred rokom sa zasnúbila s lustrom.

"Keď som Lumiéra uvidela, bola to láska na prvý pohľad. Nemohla som prestať myslieť na to, aký je krásny. Mal prekrásny tvar a cítila som z neho úžasnú energiu," povedala Amanda Liberty

Storočný luster Lumiér má v jej srdci špeciálne miesto. Pred rokom sa s ním dokonca zasnúbila. Nechala si ho vytetovať na ruku. 

Lumiér vysiela zvláštnu energiu, ktorá jej napovedala, že sa mu tetovanie páči. "Vždy, keď s niečím nie je spokojný, povie mi to," tvrdí žena. 

Amanda vlastní viac ako 30 lustrov. Žiadny podľa nej na Lumiéra nežiarli. "Spím s Jewel, ale milujem Lumiéra, pravidelne ho bozkávam" dodala.

V minulosti bola zamilovaná do súpravy bicích nástrojov a do Sochy slobody.

Amanda nie je jediná na svete. Štyridsať svadobných hostí sa nedávno prizeralo vskutku unikátnej svadbe. Akihiko Kondo zdvihol závoj, aby pobozkal nevestu. Na tom by nebolo nič zlé, keby tou nevestou nebola bábika z plyšu. Pozrite si video:

Súvisiace články