Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pre problém na toalete muselo lietadlo neplánovane pristáť
Zdielať na

Pre problém na toalete muselo lietadlo neplánovane pristáť

Archívna reportáž

BRATISLAVA / O rozruch sa dnes predpoludním postaralo lietadlo, ktoré muselo mimoriadne pristáť v našom hlavnom meste. Český stroj letel na stredné Slovensko z obľúbenej turistickej destinácie. Pre nečakané problémy na toaletách museli let odkloniť.

Na letisko Milana Rastislava Štefánika muselo mimoriadne pristáť lietadlo českej spoločnosti, ktoré smerovalo z tureckej Antalye na letisko v Sliači.

Podľa našich informácií mal stroj firmy Travel Service počas letu komplikácie s toaletami, ktoré sa rozhodli opraviť počas neočakávaného medzipristátia v hlavnom meste. S tlačovou hovorkyňou leteckej spoločnosti sa nám spojiť nepodarilo. Hovorkyňa bratislavského letiska nechcela situáciu komentovať.

Neplánované pristátia sú v leteckej praxi pomerne bežné. Začiatkom apríla museli pre agresívneho pasažiera s arménskym pasom odkloniť na bratislavské letisko isté ruské lietadlo, ktoré smerovalo z Barcelony do Moskvy.

Koncom júla sme zase informovali, že problémom sa nevyhlo ani české súkromné lietadlo, ktorého pilot zabudol pri pristávaní vysunúť podvozok.

Pozrite si, ako to dopadne, keď sa pristáva bez vysunutého podvozku:

Súvisiace články