Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plážový zážitok na Domaši. Krásne dievčatá uchvátia oči návštevníkov
Zdielať na

Plážový zážitok na Domaši. Krásne dievčatá uchvátia oči návštevníkov

DOMAŠA / Ak ešte niekto nevie, čo s voľným víkendom a chcel by si vychutnať teplo niekde pri vode, na východe Slovenska prichystali festival pre malých a aj veľkých. V rezorte Tíšava, na Domaši budú dokonca vyberať najkrajšie dievča tohto leta.

Pre návštevníkov festivalu sa otvoria brány areálu už o niekoľko hodín. Mala by to byť veľká akcia ako v prímorských letoviskách a pošuškáva sa, že by to mala byť akcia leta. 

Keďže v rezorte Tíšava očakávajú tisíce hostí, prípravy spustili už cez týždeň. Zábava, tance a všeličo možné bude na pláži trvať tri dni a tri noci. "V druhý večer budú kapely a miss," uviedol Pavol Pelák, majiteľ rezortu Domaša - Tíšava. "Krásne dievčatá, ktoré sú už pripravené v rámci 21. ročníka súťaže krásy na východnom Slovensku," dodal Rudo Voit, organizátor Miss Domaša 2018. 

​Krásne dievčatá nebudú na móle samé. S odvahou im na pódiu pomôžu aj známi slovenskí hudobníci. "Základným kameňom všetkých festivalov a konkrétne súťaže je skupina Drišľak, Peter Bič Project, Katka Knechtová, Emily & Justice. Celú súťaž moderuje rovnako známy a legendárny Štefan Skrúcaný, ktorý okrem moderovania možno aj niečo zaspieva," povedal Rudo Voit.

Posledný víkendový deň si nevydýchnu najmä rodičia. "V nedeľu je pripravený rozprávkový svet pre deti," dodal Pavol Pelák.

Návštevníci festivalov by si mali dávať pozor aj na alkohol za volantom:

Súvisiace články