Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Malý Ondrík si nevie vybrať, čím bude. Nakoniec zvíťazila voda
Zdielať na

Malý Ondrík si nevie vybrať, čím bude. Nakoniec zvíťazila voda

BRATISLAVA / Nemeria ani meter, napriek tomu je neprehliadnuteľný. Malý Ondrík je totiž ako sa hovorí dušou policajt, srdcom hasič. Vo svojom šatníku má dva najobľúbenejšie kúsky- hasičskú a policajnú uniformu. V škôlke sú už na jeho netradičný odev zvyknutí. Aj keď má iba 3 roky, už vie aké bude jeho budúce povolanie.

"Ľudia na to milo reagujú, hlavne muži nás zastavujú, aj ho pozdravujú," hovorí Ondrejova mama Daniela. Ondríka  vzal štáb televízie JOJ na návštevu k hasičom a policajtom - tým skutočným. Patrične vystrojeného nádejného policajta zasvätili v Devínskej Novej Vsi do policajnej kynológie a hypológie.

Na celej čiare však vyhrali dopraváci a pmj-čkari. "Obdivujeme všetkých policajtov a hasičov a chodíme okolo nich so synom naschvál," prezrádza Daniela. 
"Vidím, že je dušou aj srdcom policajt a my ho budeme len očakávať v policajnom zbore," uviedol riaditeľ výcvikového centra Ján Dudák. 

Pri výbere budúceho povolania malého Ondríka majú policajti obrovskú konkurenciu - hasičov. "Asi hasičom budem radšej, som si to rozmyslel, lebo tá voda je zábava predsa," povedal Ondrík. "Tak predbehnúť policajtov, je silná konkurencia a nás samozrejme jeho výber teší, ešte dúfam, že nás nepredbehnú smetiari," hovorí zástupca riaditeľa HaZZ Adrián Mifkovič. 

Súvisiace články