Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bozkávacie scény mi problém nerobia, hovori Tomáš zo seriálu Naši
Zdielať na

Bozkávacie scény mi problém nerobia, hovori Tomáš zo seriálu Naši

BRATISLAVA / Má dvoch mladších bratov, je citlivý, trocha nedotklivý, obdarený bujnou fantáziou a veľmi plachý. Tak možno stručne charakterizovať Tomáša Rodinu. Fanúšikovia a predovšetkým fanúšičky seriálu Naši už dobre vedia, o kom je reč.

Gregor sám tvrdí, že s Tomášom nemá veľa spoločného. "Plachý, tichý, utiahnutý. To nie som úplne ja. Ale rád nahlodávam psychiku iných, to sedí aj na mňa," hovorí Gregor.

So seriálovými bratmi vychádza aj mimo kamier. "Tým, že Maxo aj Dávid sú starší, už sa s nimi dá porozprávať o viacerých veciach a už to nie je nuda," vysvetľuje seriálový Tomáš. Dokonca s Dávidom sa stretávajú aj mimo kamier. Naposledy chlapcov mohli fanúšikovia spolu vidieť na JOJke v meste. "Stále sme si nezvykli. Mám pocit, že je okolo nás zbytočný povyk," uviedol Gregor.

So svojimi seriálovými rodičmi vychádzajú chlapci výborne. "Pomáhajú nám a veľa sa spolu nasmejeme," prezrádza herec. A keďže ani jeden zo "synov" neberie svoju úlohu na ľahkú váhu, chodia na pľac svedomito pripravení. Scenáre si číta deň pred natáčaním. Režisér nebazíruje na tom, aby sa učili texty od slova do slova. "Text sa dá istým spôsobom modifikovať, s tým, že tá hlavná podstata, myšlienka musí byť zachovaná," vysvetľuje Gregor.

Dôležité je spomenúť, že v seriáli vystupujú nové postavy - všetci chlapci majú frajerky. A s frajerkami sa spájajú aj letmé bozky. "Dávidovi tie bozkávacie scény trošku robili problém, mne už nie," priznáva sa Gregor.

Súvisiace články