Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Skupinka mladíkov si privoniavala k ponožkám priamo na námestí. Policajti ich zadržali
Zdielať na

Skupinka mladíkov si privoniavala k ponožkám priamo na námestí. Policajti ich zadržali

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Privoniavali k ponožkám napusteným toluénom a skončili na policajnom oddelení. Policajti v Spišskej Novej Vsi zbadali pri hliadkovaní skupinku mladíkov, ktorí sa nehanbili fetovať priamo na námestí.

V skupinke, ktorú chytili spišskonovoveskí policajti v centre mesta boli štyria mladíci. Traja z nich boli pritom mladiství. Policajti krúžili pri hliadkovaní okolo námestia. Skupina osadníkov sa im už na prvý pohľad nepozdávala. Pri ďalšom kole okolo námestia im už v rukách videli časti ponožiek, ku ktorým privoniavali. Preto nezaváhali a skupinu namieste zadržali. "Hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky spozorovala 4 osoby, ktoré vdychovali výpary doposiaľ nezistenej látky," povedala Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice.

Mladíci odhodili tri kusy ponožiek a fľašu od energetického nápoja. V nej mali naliaty omamný toulén. Mladistvých podozrivých policajti ihneď eskortovali na oddelenie. Ich plnoletý kamarát, ktorý im mal podľa informácii TV JOJ toulén dať, ostal na mieste. Tam s nim robili úkony spišskonovoveskí kriminalisti, ktorí prípad vyšetrujú. "Toulén negatívne ovplyvňuje organizmus mladých detí a mladistvých, pričom nie je ani vylúčený vznik závislosti na takejto návykovej látke," povedal viktimológ Róbert Kočiš.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy