Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ventilujte stres v rannej zápche. Spievanie je lepšie ako nadávanie
Zdielať na

Ventilujte stres v rannej zápche. Spievanie je lepšie ako nadávanie

BRATISLAVA / Stres pri cestovaní v aute v rannej zápche asi každý ventiluje inak. Koľkí v duchu či nahlas nadávate? Aj to je možno účinné v rámci psychohygieny, ale určite oveľa lepšie a zábavnejšie je si zaspievať a z plného hrdla. Nevadí, že falošne, hlavne, že sa zbavíte stresu. Robíte to niekedy?

V rannej špičke je oveľa lepšie spievať ako nadávať na iných vodičov či dokonca im ukazovať oplzlé gestá. Spievajú si aj známe tváre z obrazovky televízie JOJ. "Určite hulákam v aute, to musí byť. Ale len v prípade, že idem sám," prezradil moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval.

"Jasne rada a len v aute. Rozhadzujem rukami a pustím volant," hovorí Erika Barkolová, ktorá vraj najradšej spieva IMT Smile. Moderátor Novín Ján Mečiar kedysi spieval. "Nie, ja nespievam. Odkedy som sa počul, tak nespievam," hovorí.

Čakali by ste, že taký veľký spevák ako Richard Müller spieva? "Nikdy nespievam ani v aute, ani v sprche. Spievam zásadne iba v nahrávacom štúdiu, na koncerte a na skúške," hovorí Richard Müller. Aj keď, ponuke od Sväťa Malachovského zaspievať si v aute, neodolal. "To bola premiéra. Ale Sväťko je tak báječný partner, že nebolo možné mu odolať," dodáva Müller.

Sväťo Malachovský je operným spevákom a spievať moderné piesne v aute, dokonca pred kamerami, bola preň veľká výzva.
Svätopluk Malachovský. "Vstupoval som do toho s malou dušou," hovorí Sväťo Malachovský.

Na spev v aute sa nechali nahovoriť známi speváci aj speváčky.

Súvisiace články