Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Štartuje šou Super Karaoke. Prvým hosťom bude Adam Ďurica
Zdielať na

Štartuje šou Super Karaoke. Prvým hosťom bude Adam Ďurica

BRATISLAVA / Dlhoočakávaná novinka Super Karaoke je tu. Moderátor Sväťo Malachovský privíta už dnes večer prvého svojho hosťa.

Prvým hosťom v aute Sväťa Malachovského bude spevák Adam Ďurica. Šou Super Karaoke bude chodiť každú stredu, jedna časť bude mať tridsať minút. "Je to príjemný formát v tom, že je to talkšou v aute," hovorí Sväťo Malachovský.

V každej časti sa objaví jeden hudobný hosť či kapela. Tí majú rôznych doprovodných hostí. Celeste Buckingham si pozvala rapera Vladisa. Maťo Ďurinda si prizval svoju dcéru, Lucie Bílá zase Cigánskych diablov.

Ide o náročnú výrobu, keďže je do nej zapojených až osem áut. Natáča sa tak, že prvé produkčné auto ide vpredu, ďalšie sú po každom boku a ostatné sú vzadu. Sväťo so svojim autom jazdí rýchlosťou 30 kilometrov za hodinu.

Malachovský so svojimi hosťami ale nesedia len v aute. "V rámci rozhovoru, keďže je to dlhší formát, tak pribudnú hostia do auta. Či už si ich on vyberie alebo ho prekvapíme my. Potom je tam vždy bodka, kde niekam ideme. Je to tiež ich výber alebo ich prekvapíme," dodáva Malachovský.

​Malachovský sa niekoľko dní učí texty pesničiek svojich hostí. "S odstupom času môžem povedať, že tie pesničky nie sú vôbec jednoduché. Tá intenzita v aute vás dovedie k tomu, že to s ním potom hulákate," dodáva Malachovský.

Keď si obľúbený moderátor nočnej talkshow nepozýva exkluzívnych hostí do štúdia, ale priamo do svojho auta, v ktorom si počas jazdy spolu spievajú a na zastávkach plnia vtipné stávky a iné dohodnuté aktivity, originálna zábava je zaručená! Diváci po celom svete poznajú tento formát ako online súčasť televíznej late night show, ktorý je publikovaný na jej YouTube kanáli. Jednotlivé videá sú doplnkom televíznej relácie a spopularizovali sa natoľko, že plnia atribúty dokonalej virálnej kampane.

Kto by nepoznal očarujúceho a vtipom sršiaceho zabávača Jamesa Cordena z americkej Late Late Show a jeho spievajúce celebrity, ktorí sa s ním vezú v aute v uliciach Los Angeles a zabávajú seba aj milióny divákov po celom svete?

Televízia JOJ sa rozhodla, že prinesie rovnakú zábavu aj na obrazovky slovenských divákov a to na základe originálnej licencie televízie CBS, ktorá show vysiela v Amerike. JOJka tak bude patriť medzi vôbec prvé médiá na svete, ktoré pôvodne online projekt pretransformujú do televízneho formátu.

Moderátorom šou bude oblubeny spevak a herec Svato Malachovsky. Do svojho auta si pozve rozne celebritne spevacke hviezdy. Okrem rozhovorov a spievania sa celebrity s moderátorom hrajú hry, zastavujú na rôznych miestach (napríklad v obchodoch) a plnia stávky či iné aktivity (napríklad rap battle), ktoré sú súčasťou zábavy.

Všetko to snímajú viaceré kamery v interiéri auta, ale aj na ďalších vozidlách, ktoré Svatove auto budu sprevádzať. Strih zámerne pôsobí skôr ako "home made video“, ktoré ponúka rôzne pohľady do interiéru či exteriéru auta, ktoré sa vozí po uliciach veľkomesta a skrýva v sebe tie najväčšie celebrity.

Super Karaoke môžete vidieť už dnes večer o 22:00 na JOJke.

Súvisiace články