Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Dvere nevysvetliteľne búchali, strážnici na dôvod neprišli
Zdielať na

VIDEO: Dvere nevysvetliteľne búchali, strážnici na dôvod neprišli

BRAZÍLIA / Internet zaplavilo video so "záhadou" búchajúcich dvier. Zo zvuku, svetla a podivného javu naskakuje ľuďom husia koža. Väčšina je ale voči pravosti záznamu skeptická.

Podivná udalosť sa mala stať v Ústave súdneho lekárstva v brazílskom meste Cuiabá. Dvaja strážnici sa rozhodli ísť po stopách nepríjemného búchania. Keď prišli do suterénu, zaskočilo ich okrem búchajúcich dvier aj blikajúce svetlo. Ako sa blížili ku zdroju hluku, dvere zrazu prestali búchať, svetlo prestalo blikať a po pár sekundách celkom zhaslo. Keď sa potom rozsvietilo, nič podozrivé muži nevideli, prekvapilo ich ale, čo bolo za červenými dvierkami.

Za červenými dvierkami totiž nebolo nič, čo by mohlo spôsobovať prievan a vysvetlilo by búchanie. Bol to len hydrant. Státisíce ľudí sa po zhliadnutí videa rozdelili na dve skupiny - jedna akúkoľvek záhadu odmieta a tvrdí, že ide evidentne o podvrh, keď dvermi niekto búchal a ovláda aj svetlo. Ďalší sú presvedčení, že záhada je skutočná a ide o nadprirodzený jav. Pravda je zatiaľ nejasná, no video rozhodne spôsobí divákovi mrazenie.

Celé video sledujte tu:

Súvisiace články