Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Druh vytiahol na družku nôž, na rukách mala dvojročného syna
Zdielať na

Druh vytiahol na družku nôž, na rukách mala dvojročného syna

LUČENEC / Noc plnú strachu, bitky a ponižovania prežila mladá žena z okresu Lučenec. Napadol ju podnapitý druh. Najhorším momentom bolo, keď Tibor vytiahol nôž a kričal, že ju zabije. Gabriela vtedy mala na rukách ich dvojročného syna.

Dráma sa začala ráno okolo štvrtej, keď sa dvojica vrátila z oslavy. Tibor začal opäť vyťahovať hriechy z minulosti, ktoré boli príčinou ich častých hádok.

Gabriela na polícii vypovedala, že ju z postele vytiahol za vlasy a ťahal ju po dlážke. Žena ho v určitom momente na kolenách prosila, aby s vyčíňaním skončil.

"Keď zobral ten nôž, ten nôž ma najviac vystrašil. Aj Vám niečo povedal? Kričal tam kadečo, zľakla som sa, keď kričal, že ma zabije. Ale nespravil to, ale človek sa aj tak zľakne, keď vidí ten nôž ako drží v ruke a vyhráža sa s ním," hovorí Gabriela, družka obvineného muža.

"Vyšetrovateľ v Lučenci 26-ročného muža obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania a z prečinu ublíženia na zdraví," hovorí Mária Faltániová, hovorkyňa banskobystrických policajtov.

Väzba

Vyšetrovateľ aj prokurátor sa zhodli na tom, že muž by mal byť stíhaný väzobne. Stotožnil sa s tým aj sudca.

Tibor to znášal iba veľmi ťažko. Nikdy pred tým nebol súdne trestaný. Priateľka ho vraj provokovala, tiež žiarlila a on pod vplyvom alkoholu stratil nervy.

Obvinený muž s rozhodnutím sudcu spokojný nebol a podal sťažnosť. O tom, či zostane vo väzbe rozhodne až Krajský súd. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie na 1 až 3 roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy