Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zomrela žena, ktorá mužovi hľadala novú lásku na zoznamke
Zdielať na

Zomrela žena, ktorá mužovi hľadala novú lásku na zoznamke

NEW YORK / Zomrela americká spisovateľka Amy Krouse Rosenthal, ktorá dojala verejnosť snahou nájsť pred svojou očakávanou smrťou manželovi novú lásku. Zomrela v pondelok vo veku 51 rokov. Spisovateľka trpela rakovinou vaječníkov a v čase pred smrťou vytvorila pre svojho manžela Jasona profil na internetovej zoznamke, kde ho opisuje všetkým potenciálnym nápadníčkám.

"Pokiaľ hľadáte zasneného a dobrého spoločníka, potom je Jason muž pre vás. Má tiež cit pre maličkosti: degustačné lyžičky, poháriky, miniatúrne súsošie páru sediaceho na lavičke, ktoré mi predstavil ako spomienku na to, ako naša rodina začínala," napísala okrem iného umierajúca žena v texte s názvom "Možno by ste si chcela vziať môjho manžela".

Autorka viac ako 30 kníh a niekoľkých krátkych filmov venovala svojmu manželovi profil ako posledný darček k sviatku všetkých zamilovaných. Nechcela, aby manžel, s ktorým vychovala tri už dospelé deti, po jej smrti trpel samotou a dúfala, že si profil prečíta tá pravá osoba. Či sa Jasonovi nejaká žena po zverejnení textu ozvala, agentúra AP neuviedla.

Zdielať na

Súvisiace články