Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Legendárna Nokia 3310 je späť! Pozrite sa, ako vyzerá
Zdielať na

Legendárna Nokia 3310 je späť! Pozrite sa, ako vyzerá

Zdroj: youtube.com/Nokia

BARCELONA / Celý technologický svet bol zvedavý ako bude vyzerať. V nedeľu v Barcelone oficiálne predstavili nový model legendárnej Nokie 3310 v modernom šate.

Novú verziu svetoznámeho modelu 3310 predstavila fínska značka na známom veľtrhu mobilných telefónov Mobile World Congress v Barcelone, píše spravodajský web českej televízie Nova.

Počas svojej prezentácie, ktorá trvala viac ako hodinu, firma predstavila hneď štyri modely s operačným systémom Android - Nokiu 3, 5, 6 a Nokiu 3310.

Nerozbitný nástupca

Poďme sa pozrieť na základné parametre, ktoré tak všetkých zaujímajú. Všetky predstavené telefóny budú používať čo najčistejšiu verziu operačného systému Android. Podľa výrobcov si budú tieto modely zakladať hlavne na kvalite s ohľadom na každodenné používanie. Základom má byť rýchlosť, bezpečnosť a neposlednom rade na aktuálnosť. 

Moderný model Nokie 3310 má väčší farebný displej a zaoblenejšie hrany. Telefón bude mať dva sloty na SIM karty a 2 Mpix fotoaparát a slot ma microSD kartu. Najznámejšiu hru z tohto modelu, takzvaného "Háďu", tam taktiež nájdete.

V 3310 bude mať uzavretý systém, jednoduché ovládanie, samozrejme, s tlačidlovou klávesnicou. Výrobcovia vraj zachovali aj dve jej najväčšie prednosti - veľká výdrž batérie a veľkú odolnosť o ktorej už v technologickom svete vzniklo veľa legiend.

Súvisiace články