Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Legenda legiend sa vracia. Nokia predstaví novodobú 3310
Zdielať na

Legenda legiend sa vracia. Nokia predstaví novodobú 3310

BARCELONA / Legenda medzi mobilnými telefónmi, Nokia 3310, sa vracia. O výbave novodobého modelu Nokia 3310 zatiaľ nie sú známe bližšie informácie. Server Venture Beat už prezradil cenu. Má stáť len 59 eur. Čo je prijateľná cena, aj keď v kategórii obyčajných mobilov bude patriť medzi najdrahšie. Bude to veľký návrat medzi mobily?

Na tlačovej konferencii, ktorá sa uskutoční v nedeľu 26. februára, Nokia predstaví aj smartfóny. Európsku premiéru bude mať model 6, ktorý bol pôvodne určený len pre čínsky trh. Smartfóns 5,5 palcovým Full HD displejom, 16 megapixelovým fotoaparátom a procesorom Snapdragon 430 má na európskych trhoch stáť 249 eur, píše portál idnes.cz.

Podľa serveru Venture Beat Nokia na veľtrhu odhalí ešte ďalšie dva smartfóny, ktoré budú rovnako, ako model 6, vybavené najnovším Androidom 7 Nougat.

Nokia 5 bude mať 5,2 palcový displej len s HD rozlíšením a 12 megapixelový fotoaparát. Operačná pamäť má byť 2 GB. Základom portfólia smartfónov bude model 3, ktorého výbava je zatiaľ neznáma.

Vracajúca sa legendárna značka sa tak podľa uvedených informácií bude aspoň spočiatku spoliehať na cenovo dostupné smartfóny. Špičkový model má predstaviť až neskôr, v druhej polovici roka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy