Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žene sa prisnili čísla v lotérii, vyhrala takmer 4 milióny eur
Zdielať na

Žene sa prisnili čísla v lotérii, vyhrala takmer 4 milióny eur

EASTERN PASSAGE / Kanaďanke Olge Beno z Eastern Passage v Novom Škótsku sa v máji v roku 1989 prisnili čísla. Na tom by nebolo nič zaujímavé, keby žena neverila, že sa tak stalo z určitého dôvodu. Tridsať rokov potom sa ich potom držala a verila, že jej prinesú šťastie. Teraz vyhrala v lotérii 5,3 milióna kanadských dolárov (v prepočte takmer 4 milióny eur).

Žena verila týmto číslám dlhé desaťročia. Táto značne neštandardná investícia sa jej ale po dlhých tridsiatich rokoch vyplatila a výhra prišla v ten najvhodnejší čas. Žena trpí rakovinou a pred desiatimi rokmi musela predať svoj dom, aby mala financie na nákladnú liečbu. Teraz si plánuje postaviť malý ranč, píše BBC.

"Svoje čísla som si samozrejme pamätala, mám ich v srdci. Zdalo sa mi, že som ich videla v televízii po losovaní, ale mám zlé oči. Tak som na to zabudla," citovala ženu spoločnosť Atlantic Lottery. Na druhý deň ale tie isté čísla videla v novinách. 

Najhoršie štádium rakoviny

Kanaďanke pritom pred desiatimi rokmi diagnostikovali rakovinu vo štvrtom, teda najhoršom štádiu. Žena sa rozhodla predať dom a ísť do prenájmu. Výrazne jej údajne v ťažkých časoch pomáhal manžel, deti i vnúčatá. Teraz by ich rada vzala do Disney Worldu.

Súvisiace články