Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dievča predáva panenstvo. Chce zachrániť umierajúceho brata
Zdielať na

Dievča predáva panenstvo. Chce zachrániť umierajúceho brata

Zdroj: Reprofoto/Blesk

CHANG / ČOU - Devätnásťročné dievča sa uchýlilo k zúfalému kroku, aby zachránilo svojho umierajúceho brata. Rozhodlo sa predať svoje panenstvo.

Stredoškoláčka Sü Jen-chua z čínskeho Chang-čou predáva za 200 tisíc jenov (vyše 27 tisíc eur) svoje panenstvo. Dievča sa tak snaží zachrániť svojho umierajúceho 23-ročného brata, ktorému pred troma rokmi diagnostikovali leukémiu.

Sü Jen-chua sa snaží predať svoje telo pomocou vlastnoručne vyrobeného transparentu, s ktorým jazdí okrem iného i v mestskej hromadnej doprave.

"Liečba bude stáť viac ako 200 tisíc jenov. Moja rodina si to nemôže dovoliť. Ktorý láskavý človek môže môjho brata zachrániť?," napísala Sü Jen-chua na transparent, s ktorým ju vyfotili v metre.

Úspory za transplantáciu

Dievča uviedlo, že jeho rodina minula všetky svoje úspory za transplantáciu kostnej drene, ale zdravotný stav brata sa po operácii nezlepšil, ba naopak. Pre naďalej zhoršujúce sa zdravie sa preto odhodlala Sü Jen-chua k zúfalému kroku.

​Bratovi sa ale jej počínanie nepáči. Chorý muž priznal, že sa cíti veľmi zle pre bremeno, ktorým svoju rodinu zaťažil. Brat tiež uviedol, že by si veľmi prial, aby sa jeho sestra vrátila domov a pokračovala v štúdiu.

Súvisiace články