Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Burger King si vystrelil z McDonalds. Prezliekol sa za neho na Halloween
Zdielať na

Burger King si vystrelil z McDonalds. Prezliekol sa za neho na Halloween

NEW YORK / Ďalšie vydarený výstrel v prestrelke dvoch gigantov rýchleho občerstvenia zaznel pár dní pred Halloweenom v New Yorku. Burger King tam jednu zo svojich reštaurácií štylizoval do kostýmu klasického ducha z prestieradiel aj s vystrihnutými otvormi pre oči. Desiť zákazníkov mal ale hlavne nápis McDonalds.

Jedna z mála vecí, ktorá z prestieradiel vykukovala, bola ceduľa s nápisom "Len žartujeme. Aj naďalej naše burgery opekáme na plameni, "čím chce dať Burger King najavo, že mäso pripravuje kvalitnejšie. V reklamnom spote potom okolo "prezlečenej" reštaurácie chodia ľudia a nápad hodnotia.

Reakcia McDonalds ale prišla pomerne skoro. "Kto by sa nechcel na Halloween vystrojiť ako McDonalds, keď podávame pohostenie, ako sú nápoje z McCafé, jablkový koláč alebo naše známe hranolčeky," komentovala pre Bussines Insider žart hovorkyňa McDonalds 'Terri Hickeyová v narážke na americkú tradíciu koledovania počas strašidelného sviatku.

Šťuchnutia medzi rivalmi

Halloweenský žart je ďalší zo série vzájomných šťuchnutí dvoch rivalov. Ohlas vzbudila napríklad reklama McDonald 'pre francúzsky trh, ktorá si uťahovala z riedkej siete Burger Kingu na tamojších diaľniciach. Burger King sa snažil kontrovať svojím spotom, kde si vodič u McDonald 'objedná kávu, aby mal energiu dôjsť k vzdialenému burger Kingu na sendvič.

Súvisiace články