Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Imrich si po búrlivej noci našiel pred dverami mŕtveho psa
Zdielať na

Imrich si po búrlivej noci našiel pred dverami mŕtveho psa

KLUKNAVA / Muž z Kluknavy zavolal niekdajšiu družku s jej kamarátom domov na kávu a skončilo sa to policajným zásahom a mŕtvym psom. Kamarát jeho niekdajšej družky sa mu začal vyhrážať smrťou, v dome mu aj rozkopal dvere. Zrejme na Imricha žiarlil.

V noci boli v dome Imrich, ktorý je domáci, spolu s bývalou družkou a jej kamarátom z Česka. Po tom čo majiteľ domu išiel po drevo, Karlove správanie sa zmenilo. Najprv mal byť agresívny na ženu. Neskôr sa vyhrážal aj Imrichovi. "Povedal mi, že mi za pár sekúnd odtne hlavu," vraví Imrich. 

"Môžem potvrdiť, že v tejto súvislosti vyšetrovateľ zadržal a umiestnil do cely policajného zaistenia podozrivú osobu," potvrdila košická policajná hovorkyňa  Jana Mésarová. 

Karel potom odišiel z domu preč, no o chvíľku bol naspäť. Žena a Imrich ho už dnu nechceli pustiť. Keď agresor začal kopať a biť do dverí, majiteľ domu ich otvoril. Dostal však päsťou do nosa. Výsledkom bola zlomenina.

Spacifikovali ho policajti

"V tejto súvislosti vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestné činy porušovania domovej slobody, nebezpečného vyhrážania a ublíženia na zdraví," doplnila Mésarová. S agresívnym štyridsaťjedenročným Čechom mali čo robiť aj privolaní krompašskí policajti. Tým sa napokon muža podarilo zadržať.

Bol pod vplyvom alkoholu. Ako sa podľa poškodeného vyjadril, ide o bývalého legionára. Majiteľ domu po spacifikovaní útočníka našiel pred dverami dobité niekoľkomesačné šteňa a mŕtvu suku. Policajti zisťujú, či ju na reťazi obesil agresívny Karel.

"Vzhľadom na to, že v súčastnosti prebiehajú ďalšie procesné úkony, nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uzavrela Mésarová. Policajti podozrivého muža umiestnili do cely policajného zaistenia, kde je doteraz. V súčastnosti sa preveruje, či sa bude riešiť aj týranie zvierat. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy