Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Leto, slnko, voda láka. Magio pláž odštartovala letnú sezónu
Zdielať na

Leto, slnko, voda láka. Magio pláž odštartovala letnú sezónu

BRATISLAVA / V Bratislave si od piatka môžete oddýchnuť na pláži. Oficiálne sa tak začala letná sezóna. Okrem barov, športové vyžitia si prídu na svoje milovníci filmov, grilovačiek a technológií.

Bratislavská Magio pláž poskytuje priestor pre oddych, šport, zábavu, kultúru, stretávanie sa najrôznejších komunít, vrátane nadšencov najnovších technologických trendov a milovníkov športových zápolení.

Minulý rok zaznamenala rekordnú návštevnosť, 270-tisíc. Vypilo sa tu 33-tisíc vychladených pív. "Program pláže sa opiera tento rok tri základné piliere: šport, technológie a svoje jubileum," povedal hovorca Slovak Telekom Martin Vidan.

Televízne prenosy

Ak sa túžite stretnúť so slovenskými olympionikmi, tesne pred odchodom do Ria prídu na pláž a rozdajú autogramy.
 
"Televízne prenosy nielen z Ria, ale aj európskeho futbalového šampionátu a Tour de France, budú môcť počas leta návštevníci sledovať na šiestich obrazovkách rozmiestnených na pláži," hovorí Vidan.

Šport na každom kroku

Ak sa nechcete na šport len pozerať, k dispozícii máte dve ihriská na plážový volejbal a jedno na plážový futbal. Zahrať si je možné stolný tenis, bedminton, petang a šípky. Samozrejmou súčasťou pláže je aj požičovňa športového náradia.

Chýbať nebude letné kino. Pestrá filmová ponuka vrátane premiér čaká návštevníkov od 13. júla do 21. augusta.

Pozrite sa, ako to na pláži v Bratislave vyzerá:

Urbanzóna s grilom

Jednou z noviniek tohtoročnej pláže je tzv. urbanzóna s grilom, kde si budú môcť návštevníci pláže pripraviť vlastné jedlo a posedieť pri ňom s priateľmi. V baroch budú pre tento účel dostupné tzv. piknik balíčky. Pláž bude otvorená od 10. júna do 4. septembra 2016.

Na Magio pláži bola redaktorka Mária Dulaiová:

Súvisiace články