Recept šéfkuchára Massima. Jogurtovo kokosový koláč s amarena višňami
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil jogurtovo kokosový koláč s amarena višňami a jogurtovou zmrzlinou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil jogurtovo kokosový koláč s amarena višňami a jogurtovou zmrzlinou.
Príprava 8 porcií:
3 vajcia
150 g kryštálového cukru
90 g hladkej múky
300 ml bieleho jogurtu
1 citrón
12 g prášku do pečiva
100 g masla
90 g strúhaného kokosu
práškový cukor
jogurtová zmrzlina
amarena višne
Takto pripravíte jogurtovo-kokosový koláč: