Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Horor na palube lietadla. Stroju došiel záchodový papier
Zdielať na

Horor na palube lietadla. Stroju došiel záchodový papier

LONDÝN / To, čo znie ako paródia, je skutočnosť. Zvláštne hlásenie sa ozývalo na palube lietadla. Posádka oznamovala, že došiel toaletný papier. Cestujúci boli týmto faktom vystrašení. Mali veľké šťastie, že nešlo o zaoceánsky let.

Napriek tomu, že nešlo o život, bola cesta lietadlom skutočne nepríjemným zážitkom. Cestujúci boli informovaní, že v lietadle došiel toaletný papier. Jeho zásoby nikto nedoplnil. Rovnako chýbali sáčky s mliekom, tie však nikoho neznepokojovali.

Jeden z cestujúcich, Shaun O’Dea, ktorý sa vracal domov aj so ženou, k tomu povedal: "Ľudia boli vystrašení, bolo to vidieť na ich tvárach. Veď to je základná potreba, ísť na záchod."

Prioritné pristátie

Hovorca nízkonákladovej spoločnosti Ryanair sa vyjadril: "Ide o veľmi ojedinelý a poľutovaniahodný nedostatok. Pri poslednom lete nesplnili svoju úlohu naši manipulační agenti, nedodali rolky papiera a mlieko, ktoré sa mali doplniť práve v Španielsku."

Dodal, že cestujúci chybu pochopili a spoločnosť sa im hlboko ospravedlnila. Posádka si vyžiadala prioritné pristátie na letisku v Stanstede a možno práve to šokovaných cestujúcich upokojilo, píše denník Blesk.cz.

Pracovník v nákladnom priestore

O kuriózne momenty v lietadlách nie je núdza. Pred nedávnom sa muselo lietadlo spoločnosti Alaska Airlines núdzovo vrátiť na letisko v americkom Seattli. Pilot vo vzduchu zistil, že v nákladnom priestore sa zabudol pracovník letiska.

Stroj so 176 pasažiermi smeroval do Los Angeles:

Súvisiace články