Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TUKABEL prezidenta Kisku. Takto ste ho ešte nevideli
Zdielať na

TUKABEL prezidenta Kisku. Takto ste ho ešte nevideli

BRATISLAVA / Slovenský prezident Andrej Kiska sa dal spolu s dcérou Natáliou na strihanie káblov. Kiska s Natáliou sa snažili spolu s budúcimi IT-čkármi nadviazať telefonické spojenie. Vznikla tak okamžite nová verzia hitu TUKABEL.

Natália Kisková si spolu s otcom vyskúšali svoje IT schopnosti v praxi. Prezident je vyštudovaný elektrotechnik, dcéra Natália sa dala na manažment a nakoniec skončila v IT firme.

Telefonické spojenie

Spoločne s budúcim IT-čkármi za jedným stolom strihali káble, aby nadviazali telefonické spojenie. "Moc mi to nejde, ale snažím sa. Mám tu veľa pomocníkov," uviedla Natália Kisková.

Budúcnosť patrí IT-čkárom a IT-čkárkam, ktorých je v odbore stále málo. Natália Kisková patrí medzi jedny z nich. Prácu v IT firme neľutuje. "Baby, nebojte sa," vyzvala potenciálne It-čkárky Natália Kisková.

Pozrite si priloženú reportáž:

TUKABEL hitom internetu

Hit TUKABEL vznikol v osade Rudňany na východe Slovenska. Obyvateľka Helena sa rozohnila pri téme distribuovanie elektriny v osade. Miestni hovoria o úžere. 

Podnikavci ostatným obyvateľom osady cez svojvoľne naťahané káble v minulosti predávali elektrinu. Poplatok za pripojenie stanovili na sto eur. Potom platili mesačný paušál. "Berie mesačne od nás 35 eur. Od každého jedného človeka, je nás približne tridsať ľudí," uviedol v novembri obyvateľ osady Vojtech.

TUKABEL sa okamžite stal hitom internetu a vznikali rôzne paródie a remixy, pozrite sa:

Súvisiace články