Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
TUKABEL je hitom internetu, hviezdna Helena hovorí o súde
Zdielať na

TUKABEL je hitom internetu, hviezdna Helena hovorí o súde

RUDŇANY / Desiatky hudobných remixov, rôzne fotomontáže a predaj oblečenia. Toto všetko má na svedomí fenomén tukabel. Teraz už ide do tuhého. Hit internetu Helene z Rudnian poriadne skomplikoval život. Nie je vylúčené, že tukabel nakoniec skončí na súde.

Autorka fenoménu priznáva, že na začiatku to ešte bola sranda no teraz jej to už prerastá cez hlavu a zažíva nechcenú slávu. "Už to nie je dobré, dosť bolo srandy. Urobili zo mňa šaša," hovorí Helena. 

VIAC ČÍTAJTE TU: Autorka TUKABEL sa o sláve dozvedela u susedov, nemá elektrinu

Fotomontáže vadia

Nešťastná žena hovorí aj fotomontážach. Je ich plný internet a už ju to uráža. "Predávajú tričká, kabelky. V stojednotke predávajú celú súpravu za dvanásť eur, tepláky. Na jednej strane je fotka a na druhej také písmenka kabel, tukabel," opisuje tovar na predaj manžel Heleny Vojtech.

Vznikajú rôzne fotomontáže tukabel:

noviny.sk

"Oni majú peniaze, ale ja nie," sťažuje sa Helena. Hnevá ju to, že kto dovolil vyrábať oblečenie s jej podobizňou. Pre to všetko sa hanbí chodiť po ulici. Už viac ako dva týždne sedí doma.

REMIX NÁJDETE TU: Prvý remix TUKABEL: Nový hit internetu, z ktorého vám potečú slzy

Registrácia ochrannej známky

Helene a jej mužovi sa nepozdáva, že kým oni žijú v biednych podmienkach, predjacovia na nich zarábajú. "Udám ich," hovorí Vojtech Červenák.

"Jediná možnosť finančnej náhrady pre túto pani by bolo podanie žiadosti o registráciu ochrannej známky. To by malo za následok, že akékoľvek ďalšie grafické šírenie jej podoby, alebo akýchkoľvek slov z tejto reportáže by bolo možné s jej súhlasom a za finančnú náhradu," uviedla právnička Veronika Krištofóryová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy