Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Tortička z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Tortička z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodnú tortičku z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil tortičku z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou. 

Pre 4 osoby potrebujeme:

Príprava tortičky:

180 gramov rímskej brokolice2 žĺtka50 gramov smotany na šľahaniesoľčierne koreniemaslostrúhanka

Pecorinová omáčka:

200 gramov smotany na šľahanie
50 gramov ovčieho syra (pecorino)

Na dekoráciu:

8 filetov nakladaných ančovičiek
12 malých kúskov blanšírovanej rímskej brokolice

Zdielať na

Súvisiace články