Recept šéfkuchára Massima. Tortička z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodnú tortičku z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil tortičku z rímskej brokolice s pecorinovou omáčkou.
Pre 4 osoby potrebujeme:
Príprava tortičky:
180 gramov rímskej brokolice2 žĺtka50 gramov smotany na šľahaniesoľčierne koreniemaslostrúhanka
Pecorinová omáčka:
200 gramov smotany na šľahanie
50 gramov ovčieho syra (pecorino)
Na dekoráciu:
8 filetov nakladaných ančovičiek
12 malých kúskov blanšírovanej rímskej brokolice