Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Lahodné ravioli s teľacím osso buco
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Lahodné ravioli s teľacím osso buco

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce dubákové lasagne.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil ravioli plnené teľacím osso buco. 

Pre štyri osoby potrebujeme:

Príprava cesta:

250g hladkej múky
50g semolinovej múky
9 žĺtkov
1 vajce
soľ,olivový olej

Príprava plnky:

500g telacieho lítka (osso buco)
1 cibula žltá
1 mrkva
1 stonka zeleru
1 viazanička čerstvých byliniek
(tymián,rozmarín,šalvia)
červené víno

Omáčka:

1 strúčik cesnaku,Parmezán,soľ, čierne korenie, olivový olej, maslo

Zdielať na

Súvisiace články