Recept šéfkuchára Massima. Lahodné ravioli s teľacím osso buco
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce dubákové lasagne.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil ravioli plnené teľacím osso buco.
Pre štyri osoby potrebujeme:
Príprava cesta:
250g hladkej múky
50g semolinovej múky
9 žĺtkov
1 vajce
soľ,olivový olej
Príprava plnky:
500g telacieho lítka (osso buco)
1 cibula žltá
1 mrkva
1 stonka zeleru
1 viazanička čerstvých byliniek
(tymián,rozmarín,šalvia)
červené víno
Omáčka:
1 strúčik cesnaku,Parmezán,soľ, čierne korenie, olivový olej, maslo