Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Policajt chce spríjemniť vodičom čakanie v zápchach, tancuje Jacksona
Zdielať na

Policajt chce spríjemniť vodičom čakanie v zápchach, tancuje Jacksona

TIJUANA / Ak by aj u nás počas ranných špičiek riadil dopravu policajt Jose Ruben Echeverria, nezdalo by sa nám čakanie v nich také zdĺhavé. V mexickej Tijuane predvádza na križovatkách doslova umenie. Stopercentne napodobňovať Kráľa popu nie je vôbec jednoduché. Informuje o tom denník Daily Mail.

Mexický policajt Jose Ruben Echeverria si vytvoril množstvo fanúšikov na križovaktách v Tijuane potom, čo počas riadenia premávky tancoval ako legendárny Kráľ popu, Michael Jackson.

Príjemnejší prejazd

Je na neho radosť pozerať, veď málokto vie napodobniť chôdzu mesačného svitu takzvaný Moonwalk tak presvedčivo, ako on. Jose tvrdí, že s tancovaním začal preto, lebo sám už niekoľkokrát uviazol v dopravnej špičke a sledovanie tanca je určite príjemná alternatíva, ako prežiť čas strávený v aute.

"Vidíte ich, ako chcú čo najrýchlejšie prejsť a je na vás urobiť im ten prejazd príjemnejším. Potom odchádzajú s úplne iným prístupom," povedal policajt pre britský denník Daily Mail.

Echeverria ale musí byť opatrný, aby vodičov nerozptyľoval tak veľmi, ako sa mu to podarilo naposledy v nedeľu. Priťahoval veľa svedkov, ktorí sa s ním museli odfotiť.

Tancom si prácu nespríjemňuje len tento mexický policajt. Pred viac ako dvoma mesiacmi prenikol na internet záznam o tancujúcom príslušníkovi britskej stráže.

Videozáznam tancujúceho príslušníka britskej strážnej služby sa objavili okamžite na sieti YouTube, kde mimo iného vidieť aj to, ako si strážnik kľakol akoby chcel niečo zobrať zo zeme.

Súvisiace články