Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Milionár nosí zlatú košeľu, musí chodiť s ochrankou
Zdielať na

Milionár nosí zlatú košeľu, musí chodiť s ochrankou

DILLÍ / Ind, ktorý si zarobil slušný majetok na obchode s textilom, dostal na svoje narodeniny originálny darček - zlatú košeľu. Váži štyri kilá a stojí 160 tisíc eur. Správu priniesol britský Daily Mail a Daily Telegraph.

Podnikateľa Pankaja Parakha odmalička fascinuje zlato. Bez šperkov a zlata nevyjde ani na ulicu. Na svojej svadbe mal dokonca viac zlata ako samotná nevesta.

"Chcel som mať na sebe niečo špeciálne, keď budem raz v chráme ďakovať bohom za svoj úspech," povedal na margo zlatej košele.

Ohybná ako všetky ostatné

Košeľu si vyzdvihol pred svojimi 45. narodeninami a ihneď si ju obliekol. Keď sa prechádzal po ulici, muži i ženy sa na neho pozerali so závisťou. Počas prechádzky mal pri sebe ochranku, píše The Daily Telegraph.

Extravagantný kus odevu sa skladá z 18 až 22 karátového zlata. Na jeho tvorbe sa podieľalo dvadsať zlatníkov. Aj napriek tomu, že je vyrobená z pevného kovu, je ohybná ako normálne košele.

Jej majiteľ rozhodne nebude trpieť na nepohodlie. Vnútorná strana je podšitá tenkou hebkou látkou, píše The Daily Mail.

Pozrite si priložené video:

Parakh nie je prvým Indom, ktorý sa pochválil nezvyčajnou košeľou. Koncom roka 2012 si nechal módny výstrelok vyrobiť aj podnikateľ Datta Phuge.

Reprofoto/The Daily Mail

Súvisiace články