Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Žena tancuje s tisíckami včiel na tele!
Zdielať na

Žena tancuje s tisíckami včiel na tele!

PORTLAND / Američanka Sara Mapelli predvádza takzvané včelie tance. Nahá žena sa ladne pohybuje, zatiaľ čo na jej tele pristáva viac ako dvanásť tisíc včiel. Niet sa čoho báť. Umelkyňa tento tanec predvádza pravidelne, informoval britský The Daily Mail.

Čudná vášeň

Sara začala s včelami tancovať už v roku 2001. Dôvod je prostý. Chce ľuďom ukázať, že sa nemusia báť prírody. Pred tancom sa natiera špeciálnym olejom, ktorý pripomína vôňu včelích kráľovien. Vpije sa do pokožky a ona si pokojne medituje až dve hodiny.

Fotografka Holly Wilmeth zachytila ženu, ako sa vyžíva vo svojej podivnej vášni. Tisícky včiel pokrývajú jej telo od trupu až po krk, píše Daily Mail.

Strasie celý roj

Sara opisuje tanec ako spoločný duet s včelami. "Ide o hlbokú meditáciu. Krídla včiel ma držia pevne v objatí a sú prítomné v každej jednej bunke," opisuje svoje pocity včelia kráľovná.

Akonáhle tanec skončí, asistent jej pomôže odstrániť olej z krku. Sara urobí veľký skok a strasie celý roj. Včely, ktorým sa z tela nahej ženy nechce odletieť, sú odstránené mäkkou kefou. Vo videu varuje divákov so slovami "Toto doma neskúšajte!"

Súvisiace články