Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO. Happy Spišiaci tancujú, kde sa len dá
Zdielať na

VIDEO. Happy Spišiaci tancujú, kde sa len dá

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Chytľavý hit Pharrella Williamsa inšpiruje ľudí na celom svete. Ošiaľu podľahli aj slovenské mestá. Prezentujú to najlepšie, čo doma majú. Po Tatrách, Bratislave a Košiciach budú Happy aj v Spišskej Novej Vsi.

Mladí aj starí

Mesto na východe Slovenska sa pripojí k veľkým svetovým metropolám, ktoré už majú svoju Happy verziu. Medzi nich sa zaradia aj Spišiaci. Na prvý pohľad konzervatívni ľudia sa dali zlákať chytľavou melódiou. "Zatancovali nám šesť ale aj šesťdesiatroční ľudia. Ide o človeka, ako sa cíti a prezentuje," myslí si spoluautorka klipu Eva Servátková.

Krásne zasnežená krajina, jasná obloha a žiariace slnko. Pozrite si tatranskú verziu Happy

Spontánnosť nadovšetko

V Spišskej Novej Vsi sa nakrúcalo vyše týždňa. Prezentovali sa náhodné tváre aj vopred dohodnutí účinkujúci. Tvorcovia hitu hľadali zaujímavé miesta. Tancovalo sa na najvyššej veži v strednej Európe, pod vrtuľníkom i na futbalovom ihrisku so športovcami mesta.

"Sme za každú srandu. Nebol pre nás problém zatancovať," povedal futbalista Richard. Štáb púšťal pesničku priamo z reproduktorov. Ľudia sa postupne uvoľňovali a prejavili spontánnosť. Tvorcovia majú dostatok materiálu a tešia sa na finálny produkt.

Po Tatrách sú Happy aj v Bratislave. Viac vo videu

Rôzne verzie klipu k tomuto hitu zaplavili internet a samotného speváka Pharella Williamsa nápady jeho fanúšikov tak dojali, že sa v známej šou Oprah Winfrey rozplakal.

Súvisiace články